Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2007 - Water Lilies - Celine Sciamma = CSFD 70% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2007 - Water Lilies - Celine Sciamma = CSFD 70% Názov:2007 - Water Lilies - Celine Sciamma = CSFD 70% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:1.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-07-07 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Romanticky,Sportovni Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Laska je laska - Film 81


    Quote:
    audio=french, titulky=CZ,SK,ENG


    Quote:
    Nominated for French Cesar, but it did not win.


    Quote:
    This is a sport movie about girls love triangle, for teenagers and their parents. Very successful in European cinemas 15 years ago.

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/237406-akvabely/prehled/


       
       


    Quote:

    Akvabely (festivalový název)

       Francie Naissance des pieuvres


    Drama
    Francie, 2007, 80 min
    Režie: Céline Sciamma
    Scénář: Céline Sciamma
    Kamera: Crystel Fournier
    Hudba: Jean-Baptiste de Laubier
    Hrají: Pauline Acquart, Louise Blachère, Adèle Haenel, Alice de Lencquesaing, Christophe Vandevelde, Esther Sironneau


    Quote:
    Dívčí tým synchronizovaného plavání se stane objektem pozorování vážné a obyčejné patnáctileté Marie. Její zanedbávaná, obézní a dětinská kamarádka Anne to nese velmi těžce. Marie se upne na kapitánku týmu Floriane, která flirtuje s hráči vodního póla a její týmové kolegyně ji pomlouvají za její údajné uvolněné mravy. Přesto se Floriane začne z Marií kamarádit. Nejdřív ji spíše využívá, ale postupem času se opravdu spřátelí. Florianin přítel stále více naléhá a ona se bojí, že bude odhaleno, že je stále panna. Pro Marii je to velká příležitost, jak přátelství s Floriane ještě zintenzivnit. Akvabely je nejen citlivý film o přátelství a prvních láskách, ale zobrazuje také obyčejnou krutost, které jsou mladé dívky schopné. (Febiofest)


    Quote:
    Čekala jsem, že se bude film posouvat určitým směrem, ale byla jsem mile překvapena. Především tím, jak se režisérce povedlo zachytit na příběhu Marie, Anne a Floriane pocity dospívání. Vykreslit to mezidobí mezi dětstvím a dospělostí (scénka v McD) se všemi problémy, zmatky, touhami…bez jakýchkoli klišé a s naprostou uvěřitelností, čemuž napomáhají hodně přirozeným hereckým projevem představitelky všech tří hrdinek. Dost mě zaujala i skoro úplná absence dospělých ve filmu. Za celou dobu neuvidíme ani jednoho z rodičů, Marie dokonce jako by žila úplně sama, aneb s tímhle mezidobím se musí poprat každý sám. Závěrečných deset minut, hudba Para One (soundtrack se mu vážně povedl), prostě krása. Připomnělo mi to Smrt panen. Jen tak dál paní režisérko.


    Quote:
    Filmů na podobné téma bylo natočeno už asi sto. Je ale docela příjemné, že ten sto první se na celou věc dívá trochu jinak a ukazuje věci takové jaké jsou. Není to bůhvíjak dokonalý film, ale hlavně dvě věci se mi na něm líbily. Jednak to, že postavy neprochází nesmyslnými změnami, nepřevrátí během dvou dnů svůj pohled na svět ani nezískají úžasné schopnosti, jak tomu často v podobných filmech bývá a pak to, že Water Lilies, film o patnáctiletých děvčatech, se ani zdaleka nezaměřují na patnáctileté publikum a tudíž nechtěně nesklouzávají mezi jiné, "vtipnější", snímky z prostředí mladých lidí a jejich prvních lásek. Úplně ale pochopím, pokud tento film někdo naprosto zdrbe, důvody by se taky našly.


    Quote:
    Tak chutná první jablko "hříchu" (sladce i hořce zároveň), tak chutná první zamilovanost. Ze značné části dobře uvěřitelný a emotivní pohled na dospívání tří hlavních protagonistek s příjemně rozechvělou, křehkou dějovou linií (především ve vztahu Marie a Floriane). Snad je v tom všem i kouska (divákova) stesku po tak specifickém období před prahem dospělosti, kdy méně znamenalo více, kdy i (často pomíjivá) náklonnost byla intenzivnější než dnes. Navzdory uvědomění si veškerých negativ (přeci jen je to chvílemi schematické, filmově líbivější) chtě nechtě musím poraženě konstatovat, že vůči podobným snímkům zkrátka nemám dostatečně vyvinutý imunitní systém...


    Quote:
    Lesbické iskrenie, ktoré sa prelína neistým rozpoložením mladých dievčat, hľadajúcich cestu zo začarovaného kruhu mladosti. Všetky tri chcú to isté (lásku, dobrú priateľku, pochopenie) a predsa majú odlišný vzhľad i odlišné zmýšľanie. Značne uveriteľné výkony len upevnili melancholickú náladu snímku, vďaka ktorému som aspoň z časti pochopil, aké neuveriteľne náročné môže byť dospievanie mladých žien. __ P.S. - záverečná skladba.. je tak prekrásna..


    Quote:
    Magnificent Film! - Extremely well made


    This is an amazingly fearless movie that tackles issues no Hollywood studio would touch. "Water Lilies" is a French film that deals with the lives of three distinct teen female characters and their very real struggles. Set in the world of synchronized swimming, director Celine Sciamma takes you on a disturbingly honest depiction of the lives of modern teenage girls.

    The sport of synchronized swimming is very similar to the internal struggles of each of the girls, with all of the furious action and kicking occurring just under the surface. Marie is a fifteen year old tom boyish girl that tends to keep to herself. She is short and is envious of the older more developed girls. She is best friends with the second main girl Anna. She is overweight and often resorts to childish behavior. She fears growing up and being alone. Then there is Floriane the hottest girl in school and captain of the swim team. All of these characters share many of the same problems and deal with them in very different ways. When Marie sees Floriane perform at a school swim meet she quickly becomes enamored with her. Her grace, beauty and popularity make most all the girls in school envious. Marie makes a deal with her so she can watch the team practice. In return Marie has to be the reason for Floriane to leave the house at night to hook up with random boys. Floriane seems to have everything under control and lives a perfect life, but we find out that can't be further from the truth. Her beauty makes her feel like an outsider, as she sticks out in a crowed. Other girls are jealous and mean to her, as she is looked upon as the school slut.

    No matter who we are or how we look everybody has body image issues and this is further compounded by the popular media. Television, movies, and magazine mold young minds into thinking what is normal and what is acceptable. Anna and Floriane like the same guy, François. There a few scenes between Marie and Floriane that will make certain audiences extremely uncomfortable. That has developed a sort of controversy between groups of people. Some think that the film is nothing but a cheap exploitation of teen sex. Maybe there would be more of a basis for an argument if the film was made by a man, but it wasn't. Director Celine Sciamma looks to takes great care and sensitivity to the actors and the story. This film is not for everyone but you will get hooked by the likable true to life characters.































    burda99, LokomotivaMarcela,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.143 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 10:14
    sql

    TOPlist